V 6. kolu 1.B državne rokometne lige je SVIŠ gostoval pri vodilni ekipi lige Hrastniku in na koncu moral priznati premoč domačinom, ki so bili boljši 33:29. Tekmo so bolje začeli domači, ki so vodili več kot polovico 1. polčasa, nato pa so na plin pritisnili Ivančani in polčas dobili za 1 zadetek 18:17. V 2. polčasu so naši fantje zgrešili nekaj čistih strelov, iz katerih bi morali doseči zadetek, če bi hoteli zmagati. Žal se je tehtnica prevesila na stran domačinov, ki so vknjižili še 6 zmago in brez poraza vodijo na prvenstveni lestvici. SVIŠ je s 6 točkami na 7. mestu. Nekaj pa žal pove tudi opomba delegata tekme na zapisniku: “slaba organizacija tekme”, saj so se domači “navijači” več kot nešportno obnašali, zaradi česar tudi naši fantje niso mogli igrati, tako kot bi želeli. To pa naj bo signal vodstvu vodilne ekipe lige, da nekaj stori tudi na tem, da bo tekma športni dogodek, ne pa žaljenje igralcev nasprotnega moštva.

RK Dol TKI Hrastnik : RK SVIŠ Ivančna Gorica 33:29 (17:18)

Hrastnik: Simončič, Klepej 5, Ajdari 7, Zore 5, Žekar, Bauerheim 5, Guček, Hribernik, Cigoj, Hribšek 6, Moljk, Ramič 4, Ribič, Jakopič 1, Pintar, Sikošek.

SVIŠ: Tekavec 4, Andoljšek, Pirc 1, Oven, Zavodnik 10, Stopar Simon 5, Sadar, Knez 1, Strmole, Košir Matej 5, Slapničar, Šega, Stopar Gašper 3, Robida, Podržaj, Kastaneto.

7-metrovke: Hrastnik 3 (3); SVIŠ 5 (5)

Izključitve: Hrastnik (10 minut); SVIŠ (10 minut)

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)