V prejšnjem krogu je članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica v razburljivi končnici nadoknadila zaostanek 7 zadetkov zaostanka proti Škofljici (26:33) in zmagala 36:33. Za zmago je plačala visok davek, saj se je 2 minuti pred koncem poškodoval kapetan Simon Stopar (zlomljen nos), kateremu želimo čimprejšnje okrevanje.

RK SVIŠ Ivančna Gorica – RK Škofljica 36:33 (16:20)

SVIŠ: Slapničar, Šega in Pekeč (vratarji), Tekavec 5, Andoljšek 2, Robida, Pirc, Virant, Zavodnik 3, Simona Stopar 12, Sadar 1, Knez, Strmole, Matej Košir 6, Gašper Stopar 2, Matic Košir 2

Ta vikend so člani gostovali na Igu in še kako se je poznala odsotnost Simona Stoparja ter že poškodovanih Jerneja Marinčiča in Aljaža Bučarja. Letos igralci SVIŠ-a nimajo sreče s poškodbami, saj se je v končnici tekme poškodoval še Gašper Stopar (koleno). Na Igu so bolje začeli domačini, ki so vodili praktično vso tekmo in si otipljivo prednost priigrali že v  1. polčasu, ki so ga dobili v 4 zadetki prednosti. Ivančanom se je v drugem polčasu uspelo približati na 3 zadetke zaostanka, več pa žal niso zmogli in zmaga je zasluženo ostala na Igu.

ŠD Mokerc Ig – RK SVIŠ Ivančna Gorica 28:23 (13:9)

SVIŠ: Slapničar, Šega in Pekeč (vratarji), Tekavec 2, Andoljšek 6, Pirc, Virant, Oven, Zavodnik 3, Simon Stopar, Sadar, Knez, Strmole, Matej Košir 8, Gašper Stopar 1, Matic Košir 3.

Prihodnji vikend v soboto ob 19.00 uri v Ivančni Gorici gostuje Alples iz Železnikov.

(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)