Starejši dečki B:

RK Trimo Trebnje : RK SVIŠ Ivančna Gorica 30:18 (16:8)

SVIŠ: Perko Matevž, Strmšek, Humar in Žurga Matevž (vratarji), Pajk 4, Perko Blaž 1, Žurga Anže 2, Vidmar 4, Pirnat 1, Batis 2, Ropič Nejc 4.

Našim so nasproti stali državni prvaki iz pretekle sezone, ki pa letos ne kažejo prepričljivih predstav, saj so jih v tej sezoni dvakrat premagali tako Ribničani kot Novomeščani, zato smo pričakovali, da bodo naši fantje proti Trebanjcem prikazali boljšo predstavo in nudili močnejši odpor. Žal temu ni bilo tako in Trimovci so zanesljivo zmagali.

Starejši dečki A:

RK Trimo Trebnje : RK SVIŠ Ivančna Gorica 21:31 (8:16)

SVIŠ: Struna, Perko Matevž in Strmšek (vratarji), Tekavčič 5, Košir 7, Pajk, Bregar 6, Kutnar 2, Lesjak 1, Možina 4, Ropič Matic 2, Vidmar 3, Pirnat, Ropič Nejc 1.

Obrnjena slika je bila pri starejših dečkih A, ki so si že v 6. minuti priigrali prednost 6:0 in domačinom niso dovolili, da bi se jim približali. Naši so tako zabeležili še 11 zmago v prvenstvu in jih do konca rednega dela čaka še sobotna tekma v Črnomlju, čez 14 dni pa odhajajo na turnir v Poreč.

Kadeti:

RK Trimo Trebnje : RK SVIŠ Ivančna Gorica 31:24 (16:11)

SVIŠ: Struna in Jeleninovski (vratarja), Pirc 5, Tekavčič 2, Košir 8, Bregar 1, Kutnar Aljaž, Zaletelj 1, Kutnar Matevž 4, Vidmar Tim 3, Lesjak, Možina, Ropič Matic.

Proti neporaženi ekipi skupine Center II iz Trebnjega so naši fantje prikazali zelo dobro predstavo, in sicer tako v obrambi kot napadu. Šele v končnici prvega polčasa se je Trebanjcem uspelo malce oddaljiti, vendar se SVIŠ-evci v 2. polčasu niso predajali in so v 46. minuti prišli le na gol zaostanka 22:21 in imeli čisti strel za izenačenje, kar pa je preprečil domači vratar. V nadaljevanju so našim malce pošle moči, naredili so nekaj tehničnih napak, kar so domačini izkoristili in zasluženo zmagali.

Mladinci:

RK Metlika : RK SVIŠ Ivančna Gorica 26:33 (13:15)

SVIŠ: Pekeč in Podržaj (vratarja), Tekavec 7, Robida, Pirc 1, Oven 1, Hrovat, Knez 3, Strmole, Pirnat 2, Bregar, Virant 3, Kastaneto, Košir 16, Kutnar.

Ekipa mladincev se je na zadnjih dveh tekmah skoraj skompletirala, saj so nekateri fantje več ali manj zacelili poškodbe in ekipa je takoj postalo bolj kompaktna. V Metliki so pokazali veliko željo po zmagi, kar se je poznalo tako v igri v obrambi kot napadu in uspelo se jim je Metličanom oddolžiti za poraz, ki so ga doživeli v Ivančni Gorici. Metlika je povedla 1:0, to pa je bilo edino njihovo vodstvo na tekmi. Že v 1. polčasu so si naši priigrali 5 zadetkov prednosti, ki pa so jo domači do polčasa zmanjšali na 2 zadetka zaostanka. V 2. polčasu pa odlična predstava Ivančanov in zaslužena zmaga, ki je dobra popotnica za prihodnjo nedeljo, ko ob 17.0 uri v Ivančni Gorici gostuje vodilna ekipa skupine Center II – Ig.

 

(Skupno 80 obiskov, današnjih obiskov 1)