Članska ekipa SVIŠ-a je na gostovanje v Radeče odšla z dobro popotnico nekaj dobrih zaporednih rezultatov, zato smo pričakovali, da bodo le to nadgradili z zmago na premagljivi Radečami. To se žal ni zgodilo in borbeni Radečani so zasluženo zmagali. Tekmo so bolje začeli domači, ki so povedal celo 8:4. SVIŠ-eva obramba je bila precej porozna, poznalo pa se je tudi to, da vsi igralci niso povsem zdravi in pripravljeni za igro na tem nivoju. Ivančani so se vseeno zbrali in pričeli zniževati razliko in v 23. minuti jim je uspelo prvič izenačiti, takoj nato povesti, tako da so 2 minuti pred koncem prvega polčasa celo vodili za 2 zadetka. V zadnjem napadu prvega polčasu, pa smo dobili izključitev, domači pa so uspeli zadeti, tako da je bilo na polovici tekme 15:14 za SVIŠ. Odločno so 2. polčas začeli domači, ki so kmalu izenačili in v 38. minuti povedli s 4 zadetki prednosti 20:16. Nato se je več ali manj igralo gol za gol in našim se manj kot na 3 zadetke zaostanka do konca tekme ni uspelo približati. V prihodnjem kolu v Ivančni Gorici gostuje vodilna ekipa lige RK Dol Hrastnik. Vabljeni!

RK Radeče : RK SVIŠ Ivančna Gorica 32:28 (14:15)

Radeče: Kos in Klinar (vratarja), Stegne 1, Kišek, Brečko 6, Gospodarič 2, Hrovat, Čajko, Koritnik, Jukič 8, Žičkar, Knez, Ernestl 8 (3), Dobravc 6.

SVIŠ: Slapničar, Pekeč in Podržaj (vratarji), Tekavec 1, Zavodnik 4, Hrovat, Stopar Simon 6 (1), Bevec 2, Knez, Pekolj, Strmole, Košir Matej 4, Pirnat 1, Furdi 1, Corel 2, Košir Matic 7 (1).

7-metrovke: Radeče 3(4); SVIŠ 2(2)

Izključitve: Radeče 10 minut; SVIŠ 10 minut

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)