V 7. kolu 1.B državne rokometne lige je članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica gostovala na Igu in po izenačenem prvem polčasu, v drugem strla odpor domačinov in zabeležila še 6 zmago v prvenstvu, s čimer sama vodi na vrhu prvenstvene lestvice z 12 točkami, točko pred ekipo iz Šmartnega. Ekipa Iga je v 1. polčasu igrala zelo dobro in potrpežljivo ter vseskozi vodila. Naši so storili preveč tehničnih napak, kar so domačini znali izkoristiti in vodili skoraj celoten 1. polčas. Šele v zadnji minuti so naši fantje uspeli povesti in polčas dobiti 12:11. V 2. polčasu je bila njihovo obramba veliko boljša, kar so znali izkoristiti in tekmo zanesljivo dobili. Vse čestitke!

ŠD RK Mokerc Ig – RK SVIŠ Ivančna Gorica  22-27

SVIŠ: Slapničar, Pekeč in Podržaj (vratarji), Tekavec, Bevec, Knez 1, Pirc 1, Zavodnik 2, Stopar Simon 6, Ferkulj 6, Košir Matej 2, Pirnat,Krabonja 2, Stopar Gašper 2, Corel 3, Košir Matic 3.

Mokerc: Hajduk in Virant Tomi (vratarja), Kolar 3, Šuštaršič, Virant Tilen 1, Ambrož, Žagar Matevž 4, Rupert 1, Škrjanc 1, Tanko 5, Comino, Maričič, Hostnik 6, Žagar Žan 3, Hostnik 6, Jelenovič

 

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)