To soboto se s tekmo proti Črnomlju prične nova sezona za našo člansko ekipo. Okrepljena ekipa, in z novim opremljevalcem, bo tekmovalno štartala že v 58. sezono. Po lanskem petem mestu in le s točko zaostanka za tretjim mestom, so letos ambicije še višje.  Z nekaj okrepitvami (Luka Zafran, Domen Škorc, Aljaž Bučar, Rok Šemrov, Simon Zlatnar in, trenutno sicer poškodovani, Slavko Erak) in poletno igro so Ivančani že v pripravljalnem obdobju dokazali, da bodo za vse nasprotnike trd oreh.

Pred tekmo, in s tem začetkom sezone, je mislil strnil kapetan Simon Stopar: “Vsi se veselimo sobote, ker so končno začne zares. Upam in želim, da se bomo na prvi tekmi proti izkušeni ekipi Črnomlja, predstavili v najboljši možni formi in vknjižili prvi točki.”

Gledalci boste lahko od prve domače tekme igralce (in strokovno vodstvo) spremljali v novih športni opremi, in sicer blagovni znamki Erima. Gre za nemško znamko, katere zastopnik v Sloveniji je podjetje Eleven sport d.o.o.

Kapetana in soigralce dvoboj proti Črnomaljcem čaka v soboto, 16.09.2017, ob 19.00. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa v športno dvorano OŠ Stična in skupaj pomagamo fantom do prve zmage.

Sponzor tekme je Dnevni bar Glorija, za vas smo pripravili ugodno ponudbo sezonskih vstopnic po ceni 20 evrov.

Se vidimo v soboto!

Prispevek pripravil Mitja
Foto: Urh Pirc

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)