Prihajajočo soboto našo člansko ekipo čaka še druga zaporedna domača tekma, nasprotnik pa bo tokrat ekipa Krškega.

Krško – rival iz pretekle sezone, s katerimi smo v končnici bili boj za napredovanje – je sezono zaključil na tretjem mestu državnega prvenstva. Spremenjena ekipa je v prvem krogu, doma izgubila proti lanskoletnim prvoligašem – Dravi iz Ptuja. Kljub temu (in zmagi naše ekipe v prvem krogu) naše fante čaka izjemen derbi in težak nasprotnik.

V lanski sezoni se je naša članska ekipa dvakrat pomerila proti ekipi Krškega, v 11. krogu so doma zmagali z 38:35, v 26. krogu pa so v gosteh izgubili z 31:26.

Jaka Ferkulj, še v lanski sezoni igralec in dve sezoni tudi član Krškega, kot del strokovne štaba pred tekmo napoveduje trd boj za točke: “S tekmo (in zmago) proti ekipi Črnomlja smo odlično odprli novo sezono. A že to soboto nas čaka nova tekma, kjer pričakujem težko tekmo proti vedno neugodni ekipi Krškega. Sam fante poznam, saj sem odigral dve sezoni v tem klubu. Vsekakor gremo po novi dve točki, obenem pa si želim polne tribune in seveda glasne navijače.”

Glede na prejšnja leta in izenačenost obeh ekip, se nadejamo zanimive tekme, na kateri bodo Ivančani iskali drugi par točk, za učvrstitev na vrhu lestvice. Dvoboj drugega kroga 1.B lige bo na sporedu v soboto, 23. septembra 2019, ob 19.00.

Vabljeni, da v čim večjem številu podprete naše fante!

Sponzor te tekme je Blaževa Pekarna iz Vira pri Stični.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)