Prva novembrska domača tekma v dvorani OŠ Stična bo prinesla dvoboj proti RD Izola, ki je še v lanski sezoni bila boje s prvoligaškimi klubi.

Primorci so se, kljub ne najboljšemu začetku, dvognili in doma premagali ekipo Drave Ptuj, zato naše fante čaka napet boj za novi par točk. Izolane vodi nekdanji slovenski rokometni reprezentant Peter Pucelj, trenutno zasedajo 8. mesto na lestvici, in sicer s šestimi osvojenimi točkami (tri zmage ter štirje porazi).

Po ne najboljšemu zaključku tekme proti Grosuplju in osvojitev točke, imajo naši fantje sedaj lepo priložnost, da na svoji točkovni konto dodajo novi dve točki z zmago proti Izoli. A to ne bo lahko, kapetana Simona Stoparja in soigralce čaka popravek napak z zadnje tekme: “Po slabše odigrani tekmi v Grosuplju, bo treba proti lanskem prvoligašu odigrati bistveno boljše in pametneje. Predvsem moramo biti kompaktnejši v obrambi ter popraviti koncentracijo v napadu, predvsem pri izgubljenih žogah in realizaciji strelov. Zavedamo se, da Izola prihaja samozavestna po zadnjih dveh skalpih, vendar mi bomo storili vse, da odigramo dobro tekmo ter pred domačo publiko osvojimo obe točki,” meni Simon, sicer strelec 41 golov na osmih tekmah.

Dvoboj naše in primorske članske ekipe bo v soboto, 11.11.2017, s pričetkom ob 19.00 v naši športni dvorani OŠ Stična.

 

Sponzor tekme je podjetje Alarm d.o.o, iz Ljubljane!

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)