Naši fantje (članska ekipa) so odlično odprli nadaljevanje sezone 1.B lige (zmaga proti Črnomlju), kjer so po štirinajstih krogih še naprej na vrhu lestvice. V petnajstem krogu pa jih čaka drugo zaporedno gostovanje – tokrat v Krškem.

Krčani so trenutno peta ekipa lestvice in so osvojili šestnajst točk (osem zmag in šest porazov). Eden izmed porazov je bil na naši domači tekmi, kjer so bili Simon Stopar in soigralci boljši z rezultatom 31:25. Ekipa, ki jo vodi Primož Plazar, je v zadnjem krogu na gostovanju premagala ekipo Drave. Vse to kaže na to, da se obeta zanimiva tekma in težko srečanje za našo člansko ekipo.

Luka Zafran, trenutno naš tretji strelec ekipe, opozarja na naše naslednje nasprotnike in njihove kvalitete: “V soboto nas v Krškem zagotovo čaka prava borba. Gre za čvrsto ekipo, ki nasprotniku ne dovoli lahkih zadetkov. Tako, da bomo morali biti predvsem strpni v napadu in si izdelati tiste prave priložnosti za strel. Na koncu mislim, da bi znalo ravno to odločiti zmagovalca. Sicer pa je vzdušje v ekipi odlično in vsi verjamemo v novo zmago.”

Dvoboj bo, kot ponavadi doslej v soboto (10.februarja 2018) s pričetkom ob 19.00, odigral pa se bo v športni dvorani Srednje šole Krško. 

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)