Po dveh zaporednih gostovanjih je čas, da naši fantje tudi v letu 2018 “okusijo slast” igranja pred domačim občinstvom. Dve zaporedni zmagi in vodilno mesto na lestvici 1.B lige pa je razlog, da se tekme udeležite tudi vi.

Pojdimo lepo od začetka in spoznajmo naše naslednje nasprotnike na sobotni tekmi. Gre za ekipo RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina, ki je novinec v letošnji sezoni in katere glavni trener je naš nekdanji igralec Roman Šimon. Fantje so na dosedanjih srečanjih dosegli 5 zmag, 2 remija in 7 porazov (imajo tekmo manj), ter tako trenutno zasedajo  9. mesto. Na prvem dvoboju jesenskega dela smo jih v njihovi dvorani premagali z rezultatom 31:33, kjer smo njihov odpor strli šele v drugem polčasu. Imajo pa tudi prvega strelca prvenstva Petra Hrvatina, ki je na 15. tekmah dosegel 116 zadetkov ter kar nekaj igralcev s prvoligaškimi izkušnjami (Gašperšič, Dobrila, Ponikvar, …), zato čaka fante težak boj za novi par točk.

Naš krožni napadalec Robi Tekavec, ki je večkrat odlično zamenjal poškodovanega Mateja Koširja, meni da je v boju za naslov in prvo ligo potrebno osvajati točke na tudi malce manj pomembnih tekmah: “V tekmo bomo morali vstopiti maksimalno zbrano tako kot v prvih dveh kolih. Če želimo upati na najvišja mesta ob koncu prvenstva, takih tekem na domačem igrišču enostavno ne smemo izgubiti. S pristopom in željo, kakršno smo pokazali v Krškem in še z večjo podporo s tribun, pa bo prišel tudi ugoden rezultat in novi dve točki.”

Dvoboj naše in primorske ekipe bo v soboto, 17.02.2018 s pričetkom ob 19.00, v športni dvorani OŠ Stična.

Sponzor tekme je Dnevni bar Glorija, kavarna v središču Ivančne Gorice, kjer vas s prijazno postrežbo in z nasmehom pospremijo v nov dan.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)