Po letu dni odsotnosti večnega letnega derbija (gostje iz Grosuplja so namreč sezono 2016/17 igrali v nižjem kakovostnem razredu) se to soboto vrača v našo dvorano večni lokalni derbi. 

Napet dvoboj na tekmi jesenskega dela v Grosuplju, zmagi obeh ekip v preteklem krogu in vsekakor rezultatska motivacija obeh moštev proti lokalnemu nasprotniku pomeni, da boste gledalci v soboto deležni odlične rokometne tekme. Igralci Grosuplja so nam na tekmi sedmega kroga 1.B lige “odščipnili” točko, kar pomeni, da so naši fantje motivirani, da jim to z dobro igro in zmago vrnejo v domači dvorani. A ne bo tako lahko, saj so gostje motivirani, da naše fante presenetijo.

Že res, da se Grosuplje po devetnajstih krogih nahajajo na trinajstem mestu lestvice, a so na veliki večini tekem precej namučili svoje nasprotnike. Nenazadnje so v preteklem krogu doma premagali Dravo, ki po jesenskem delu bila v prvem delu lestvice ter v prvem delu remizirali z našimi rokometaši. Rokometaši Grosuplja so sicer do sedaj dosegli 4 zmage, 3 remije in 11 porazov (imajo tekmo manj).

Trener Aleksander Polak se veseli sobotnega srečanja (polne dvorane in rokometnega vzdušja), a je z nogami trdno na tleh in se zaveda, da lahko ponovno odločijo  malenkosti. Tako fante cel teden pripravlja, da jih čaka garanje za novi dve točki: “Na tekmo se pripravljamo kot na vsako drugo. Pred samo tekmo gledamo predvsem na svojo igro in na odpravljanje napak s prejšnjih tekem. Seveda bomo napravili tudi analizo nasprotnika in se nanj kar najbolje pripravili. Vsi skupaj se že veselimo sobote, saj se nam gotovo obeta pravi derbi, v katerem bodo uživali tako navijači obeh ekip kot tudi igralci na igrišču.”

Dvoboj naših in grosupeljskih rokometašev bo v soboto, 17. marca 2018, s pričetkom ob 19.00., in sicer v naši dvorani OŠ Stična. Zaradi izjemnega zanimanja, priporočamo prihod vsaj 30 minut prej.

Sponzor tekme je podjetje VitaTerm  d.o.o. iz Ivančne Gorice, ki je uvoznik in distributer za klimatske naprave in toplotne črpalke Mitsubishi in Sinclair.

Prispevek pripravil Mitja

 

(Skupno 80 obiskov, današnjih obiskov 1)