V naši dvorani OŠ Stična dvobojev z našimi najbližjimi zasledovalci ne pojenjajo, tokrat bo v soboto na sporedu dvoboj za prvaka, saj k nam prihaja drugo uvrščena ekipa RK Dol TKI Hrastnik. 

Po veliki zmagi proti ekipi Škofljice, je za našimi malce slabši vikend. Žal so se iz Trbovelj vrnili brez osvojenih točk, a so fantje že cel teden odločeni, da je bil poraz zgolj slab dan in da bo v soboto, ob polni dvorani, ponovno drugače. To s svojo izjavo potrjuje tudi naš prvi vratar Domen Škorc: “Za voljo prejšnje tekme tekme smo željni narediti dober vtis in pokazati nam in navijačem, da si želimo novih dveh točk in s tem tudi napredovanje v prvo ligo. Seveda pa igramo doma in je želja še toliko večja.”  

Škorc, sicer redni član slovenskih reprezentanc mlajših kategorij, se bo tokrat pomeril proti svojemu nekdanjemu klubu – v sezoni 2016/2017 je namreč v prvi slovenski rokometni ligi branil za naše naslednje nasprotnika. In bo kaj posebna tekma? “Meni osebno tekma kot vsaka druga, zagotovo pa so pričakovanja velika, če želim iti na višji nivo, moramo zmagati takšno tekmo.”

Naši fantje so se z Dolani leto že pomerili in v dvorani Dolanka zmagali z 25:29. Zasavci so trenutno drugo uvrščena ekipa, in imajo na svojem računu 16 zmag, 3 neodločene izide ter štiri poraze. Vse to pomeni, da nas v soboto v naši dvorani čaka fantastičen rokometni dvoboj.

Tekma bo to soboto, 21. aprila 2018 ob 19.00 v naši dvorani OŠ Stična. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da napolnimo dvorano in našim fantom pomagamo do zmage!

Sponzor tekme je Alfagraf Tiskarna iz Ivančne Gorice – podjetje, ki v grafični industriji že 20 let nudi nesporno kvaliteto proizvodov in storitev. Nudijo celovit nabor tiskanih medijev od vizitke do knjige.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)