Našo člansko ekipo v soboto čaka odločilna tekma za uvrstitev v prvo slovensko rokometno ligo – nasprotnik bo ekipa Drave iz Ptuja.

Ekipa Drave nam je v jesenskem delu, na zadnji tekmi v letu 2017, “odščipnila ” točko, tako da so naši fantje motivirani, da tokrat vzamejo obe točki. Štajerci se po 25. odigranih krogih nahajajo v sredini lestvice, natančneje na osmem mestu. Na dosedanjih srečanjih so dosegli deset zmag, tri neodločene in bili dvanajstkrat poraženi. Na zadnjih štirih srečanjih do dosegli tri prepričljive zmage in zgolj za zadetek izgubili proti ekipi Dola. Kar kaže da so trenutno v dobri formi pred sobotnim srečanjem. Gostje so si že zagotovili obstanek, zato so povsem neobremenjeni, kar pomeni da naše fante čaka še en težak dvoboj.

Po zmagi na Kodeljevem se je v našo ekipo ponovno naselila prepotrebna samozavest, fantje se zavedajo da se celoletno garanje lahko obrestuje z zmago proti Dravi in željno pričakujejo sobotni dvoboj. A za zmago bo potrebno odigrati od prve do zadnje minute.

Pred dvobojem je o pričakovanjih na tekmi spregovoril naš krožni napadalec Robi Tekavec: “Vsi se zavedamo kaj nam ta tekma prinaša, za to smo garali celo sezono. Motivacija prav gotovo ni vprašljiva, bo pa treba v določenih trenutkih odigrati tudi z glavo ne samo s srcem. V Ljubljani smo na koncu kar precej padli v igri, kar pa na srečo nasprotniki niso izkoristili. Kaj takega si proti Ptuju ne smemo privoščiti. Morali bomo igrati na najvišjem možnem nivoju od prve do zadnje minute in s tem pokazati, da si zasluzimo naziv prvaka 1.B lige. Vabim vse navijače, ki so nas podpirali skozi celotno sezono, da se udeležijo tekme in verjamem, da se bomo na koncu skupaj poveselili.”

Kot zanimivost na tekmi bo pripravil naš medijski sponzor ŠD Šport, ki bo pred dvobojem na svoji Facebook strani pripravil prenos studijskega dela s strokovnim komentatorjem Romanom Zarabcem in trenutno poškodovanim našim igralcem Matevžem Corelom.

 

Tekma bo to soboto, 12. maja 2018 ob 19.00 v naši dvorani OŠ Stična. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da napolnimo dvorano in našim fantom pomagamo do zmage in zgodovinske uvrstitve v prvo ligo!

Sponzor tekme je AVTOHIŠA PAN-JAN iz Ivančne Gorice (www.panjan.si), ki vam nudi vse storitve s področja avtomobilizma. Od prodaje vozil znamke KIA in ŠKODA, do prodaje rabljenih vozil. Nudijo servisno delavnico za kvalitetno vzdrževanje, cenilno mesto, avtokleparstvo in avtoličarstvo za vse znamke vozil, tehnične preglede, zavarovanja in registracije vozil in še bi lahko naštevali.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)