Naša članska ekipa je tudi uradno lahko pozdravila novi okrepitvi za sezono 2018/19, in sicer sta to vratar Nejc Vencelj in desno krilo Rok Željko.

Po tem ko sta se priključila že na prvem treningu nove sezone, sta včeraj (torek op.p) odigrala tudi prvo prijateljsko tekmo.

Nejc Vencelj je po rokometni “izobrazbi” vratar, ki je otrok trebanjskega Trima. V pretekli sezoni je nosil dres naših sosedov iz Grosuplja (dosegel tudi 5 zadetkov), in sicer v 1.B rokometni ligi. Prvič se je s članskim rokometom srečal v sezoni 2015/2016, ko je bil 22krat na članskih tekmah v prvi slovenski rokometni ligi za Trimo Trebnje. O prestopu v naš klub pa nam je zaupal: “Vesel sem, da sem prišel v klub kot je SVIŠ. Moj osebni cilj je da se izkažem in pokažem da znam braniti ter da sem okrepitev kluba. Poskusil bom izkoristiti vsako minuto, ki jo bom dobil in s tem pomagal klubu k prvemu cilju – to je obstanek v ligi. Veselim se tudi prve tekme (proti Trebnju op.p), saj bom igral proti nekdanjim soigralcem. Vabljeni vsi navijači da napolnimo dvorano in jo Trebanjcem že na začetku zagodemo!”

Rok Željko je otrok rokometnega kluba Črnomelj, ki pa je v želji po napredku in uspehu pri mlajših kategorijah v sezoni 2013/2014 prestopil k Trimu iz Trebnjega ter že v naslednji sezoni zaigral med člani. V pretekli sezoni je igralec ki se najbolje znajde na desnem krilu (odigral lahko tudi na desnem zunanjem), kot posojeni igralec, igral za naše konkurente, Rokometni klub Krško. Tako kot Nejc, se tudi Rok veseli igranja v SVIŠevem dresu in ob tem dodaja: “Vesel sem za priložnost, da bom lahko nosil dres SVIŠA in s tem igral v prvi ligi. Na treningu bom dal svoj maksimum in si s tem priboril minutažo na tekmah ter seveda tam tudi upravičil zaupanje trenerja. Pričakujem da bomo doma težak nasprotnik vsaki ekipi, imamo hitro in poletno ekipo. Igrali bomo čvrsto obrambo in verjamem da bomo “trn v peti” vsakemu nasprotniku. ” 

Tako je naša članska ekipa za sezono 2018/19 dokončno zapolnjena, pred njimi pa je niz prijateljskih tekem.

Prvi dvoboj tekmovalnega naboja čaka naše fante v soboto, 9. septembra 2018 ob 19.00, ko v našo dvorano prihaja ekipa Trima iz Trebnjega. 

Članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica – sezona 2018/19
Vratarji: 
Domen Škorc, David Pekeč, Nejc Vencelj, Denis Struna
Leva krila: 
Jakob Hrovat, Tim Knez, Simon Zlatnar
Levi zunanji: 
Simon Stopar, Žan Grojzdek, Matevž Corel, Tim Vidmar
Srednji zunanji: 
Luka Zafran, Matic Košir, Matevž Tekavčič
Desni zunanji: 
Aljaž Bučar, Nik Pirnat
Desna krila: 
Nejc Krabonja, Rok ŽeljkoDomen Košir, Aljaž Kutnar
Krožni napadalci: 
Matej Košir, Blaž Fink, Robi Tekavec, Matevž Kutnar

Strokovni štab:
Aleksander Polak – glavni trener
Saša Pekeč – tehnični vodja
Stane Zupančič – trener vratarjev

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 233 obiskov, današnjih obiskov 1)