Sezona 2018/19 je tik pred vrati, prva tekma nove sezone bo namreč na sporedu 8. septembra, ko pri nas gostuje sosednji RK Trimo Trebnje.

In tudi letos smo za vas pripravili ugodno ceno sezonske vstopnice, saj v letošnji sezoni naša članska ekipa igra v elitni rokometni ligi, kar pomeni, da varovance trenerja Aleksandra Polaka čakajo nasprotniki kot so RK Celje Pivovarna Laško, KR Gorenje Velenje ter dolenjski derbiji z MRK Krka Novo mesto, RK Trimo Trebnje, RD Riko Ribnica, …

Razlogov za obisk sobotnih večerov v naši dvorani v sezoni 2018/19 je torej več kot dovolj, zato smo za vas pripravili ugodno ponudbo sezonskih vstopnic RK SVIŠ, s katero si boste lahko ogledali:

  • 16 domačih tekem državnega prvenstva + tekme Pokala Slovenije + prijateljske tekme

Cena sezonske vstopnice je za imetnike sezonske vstopnice (kartice z nalepko) iz prejšnjih sezon 50 € (nakup nalepke za sezono 2018/19), dočim je za nove imetnike cena 55€ (5€ izdelava kartice) . Vstopnica za enkraten vstop ne tekme je 5 €, mladina do 15 leta pa ima na tekmah prost vstop.

Sezonske vstopnice oziroma nalepke lahko naročite in plačate v pisarni RK SVIŠ Ivančna Gorica (pokličite 041-428-356 – Boštjan Košir) ali pa jih kupite na prvi tekmi državnega prvenstva v soboto 8. 9. 2018 ob 19.00, proti ekipi Trimo Trebnje.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)