Naša članska ekipa je odigrala še zadnjo prijateljsko tekmo pred pričetkom sezone, ki se začenja s prihodnjo soboto (8. septembra) s tekmo proti ekipi Trima iz Trebnjega.

Na zadnjem preverjanju smo tokrat pogrešali kapetana Simona Stoparja in nekaj ostalih igralcev, gledalci pa so videli zanimiv začetek in trdožive igralce Grosuplje, ki jih v tej sezoni čaka igranje v tretjem kakovostnem razredu slovenskega rokometnega tekmovanja. Grosuplje, ki jih vodi naš nekdanji trener Miloš Aksentijević, so pričeli bolje in vodili v začetnih minutah. Naši fantje so se nato zbrali in izid preobrnili ter v zaključku prvega dela povedli. Izid prvega dela pa je bil tako 16:13 v našo korist.

V drugem delu se je naša prednost povečevala in tako smo po treh četrtinah dvoboja vodili že s sedmimi zadetki razlike (26:19). Trener Aleksander Polak je nato ponudil priložnost še ostalim, predvsem mlajšim, igralcem, kar so gostje izkoristili in znižali zaostanek. Konec srečanja pa sta ekipi pričakali z rezultatom 30:26. 

Prijateljska tekma
RK SVIŠ Ivančna Gorica –
 RK Grosuplje 30:26 (16:13)
Strelci za SVIŠ:
Tekavec 2, Knez 6, Zafran 2, Grojzdek 6, Matej Košir 1, Matic Košir 4, A. Kutnar 3, Zlatnar 1, Zlatnar 1, D. Košir 2, Bučar 2,  
Vratarji: 
Struna 7 obramb, Škorc 7 obramb
Strelci za Grosuplje:
Verbič 5, Ferkulj 1, Rede 2, Kokot 1, Slemenjak 2, Zakotnik 6, Pišek 1, Stare 1, Muhič 7

Prihodnji dvoboj naše člane čaka soboto, 8. septembra (ob 19.00), ko v našo dvorano ponovno prihaja elitna NLB liga! Prvi nasprotnik bo ekipa RK Trimo Trebnje. 

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)