V soboto se v našo dvorano OŠ Stična vračajo rokometno obarvani sobotni večeri. Po tem ko ste, skupaj s fanti, v pretekli sezoni velikokrat pričarali odlično vzdušje, se nadejamo, da bo tudi to soboto nekaj podobnega.

Ne samo, da se bosta pomerili sosednji ekipi, kar pomeni da bo bodo tribune pokale po šivih (priporočamo prihod vsaj 15 minut prej) tako domačih kot trebanjskih navijačev, s svojo prisotnostjo bodo, minute odmora in čas med obema polčasoma, popestrile in se premierno predstavile plesalke ŠKD Frklje. 

Punce že 17 let uspešno ustvarjajo svojo plesno zgodbo na slovenskih tleh in nosijo naslove državnih, evropskih in svetovnih prvakinj! Ob svojih rednih tekmovanjih plesalke z veseljem popestrijo različne športne in kulturne dogodke. Punce bodo za naše fante navijale na vseh domačih tekmah in s svojimi nastopi na noge spravile celotno dvorano v Ivančni Gorici!

V soboto 08.09. bodo torej z vami ob 19. uri stiskale pesti na rokometnem parketu in navijale za naše rokometaše!

Poleg vsega naštetega, pa bodo za vas poskrbeli tudi pri sponzorju tekme, Avtohiši PAN JAN (www.panjan.si), ki bo namreč pred dvorano predstavil svoj avtomobil, poleg tega boste obiskovalci večerne tekme dobili kupon s popustom na tehnični pregled v njihovi avto hiši. Zato vas vabimo, da se tokrat na tekmo odpravite malce prej in si priskrbite svoj kupon. 

Vabljeni, da navijate z nami! Se vidimo!

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)