Na sporedu (to soboto) bo že druga domača tekma v letošnji sezoni 1.NLB lige, naš drugi nasprotnik pa je ekipa RD Urbanscape Loka, ki je v lanski sezoni osvojila peto mesto v državi.

Ločani so, po zlomu in postavitvi novega kluba leta 2012, ekspresno v treh sezonah napredovali v najvišjo ligo in so tam tudi ves čas med najboljših šest klubov. Imajo odlično loško šolo rokometa in tako so nosilci tudi njihovi mladi doma vzgojeni rokometaši. Z Ločani smo se nazadnje pomerili v sezoni 2014/15 in na prvi tekmi doma zmagali z rezultatom 33:31, na gostovanju v njihovi dvorani Poden pa morali priznati premoč z rezultatom 33:28.

Varovanci trenerja Roberta Beguša so bili, tako kot mi, v prvih dveh krogih polovično uspešni, in sicer so v prvem krogu premagali RK Dol TKI Hrastnik, nato pa Celju izgubili proti aktualnim državnim prvakom.

Rok Željko, novinec v letošnji sezoni, meni da se v ekipi zavedajo prednosti in tudi slabosti Ločanov “Na nasprotnika se bomo skušali čim bolje pripraviti, predvsem bomo morali najti način kako zaustaviti njihove protinapade in hitro tranzicijo. Loka velja za neugodno ekipo, zato do novih točk lahko pridemo samo z maksimalno koncentracijo v napadu in čvrsto igro v obrambi. Vabim navijače, da nas podprejo v čim večjem številu.”

Dvoboj naših in  loških rokometašev bo to soboto, 22. septembra 2018 ob 19.00, in sicer v dvorani OŠ Stična. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da spodbujate naše rokometaše.

SPONZORJA TEKME STE: 

  • podjetje R-UNIGARD – varnostno podjetje, ki s svojo agilnostjo zagotavlja hitre reakcije, s svojim osebnim pristopom pa plete dolgoročne odnose z vami!
  • Blaževa pekarna iz Vira pri Stični.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)