Četrti krog 1.NLB lige slovenskega rokometnega državnega tekmovanja prinaša naši članski ekipi domači dvoboj proti moštvu RK Jeruzalem Ormož.

Po eni zmagi (Trebnje) in dveh porazih (Dol ter Loka) naše fante čaka nova domača preizkušnja. Tokrat v našo dvorano prihaja ekipa Vinarjev (zaradi imena sponzorja), ki jo vodi selektor slovenske mladinske reprezentance (Saša Prapotnik), ki je na domačem evropskem prvenstvu poleti osvojila zlato medaljo. Ormožani , ki so že večletna stalnica v slovenskem prvoligaškem prostoru, so bili na zadnjih dveh medsebojnih srečanjih (sezona 2014/15) uspešnejši, v prvem krogu smo sicer remizirali z 26:26, nato pa so na “povratnem” srečanju zmagali z 24:25

Naši fantje se zavedajo da je vsaka tekma razred zase in vsaka tekma priložnost za osvojitev novih točk. Čeprav so Ormožani na treh srečanjih osvojili štiri točke (zmaga proti ekipama Gorenja in Dola ter poraz proti ekipi Trebnjega), so možnosti povsem enake, saj varovanci trenerja Aleksandra Polaka nobeni ekipi v naši dvorani ne želijo zlahka pustiti točk. Naš levorkilni igralec Timotej Knez pred dvobojem meni: “Na tekmo se pripravljamo z veliko vnemo in željo po zmagi. Zavedamo se, da ima ekipa Ormoža kvalitetno ekipo in prihaja k nam po dve točki. Na nas je, da se po zadnjem porazu navijačem oddolžimo z borbeno igro in na koncu koncev z zmago. Ob tej priložnosti pa bi povabil vse navijače, da nas podprejo v čim večjem številu.”

Dvoboj naših in ormoških rokometašev bo to soboto, 29. septembra 2018 ob 19.00, in sicer v dvorani OŠ Stična. Vabljeni vsi ljubitelji rokometa, da spodbujate naše rokometaše.

SPONZOR TEKME JE: 

  • podjetje R-UNIGARD – varnostno podjetje, ki s svojo agilnostjo zagotavlja hitre reakcije, s svojim osebnim pristopom pa plete dolgoročne odnose z vami!

Prispevek pripravil Mitja
Foto: Primož Šuntajs

 

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)