Našo člansko ekipo RK SVIŠ Ivančna Gorica v osmem krogu 1.NLB lige čaka dvoboj z aktualnimi državnimi prvaki – ekipo RK Celje Pivovarna Laško.

Po sedmih krogih ima naša ekipa na računu eno zmago ter šest porazov in pred dvobojem je žogica favorita na strani ekipe Celja. Slednji so med sezono zamenjali trenerja (Branka Tamšeta je zamenjal trener Tomaž Ocvirk) in so trenutno na drugem mestu lestvice z enakim številom točk kot Ribnica. S Celjani smo se nazadnje pomerili preteklo sezono v pokalu Slovenije, kjer so bilo uspešnejši Štajerci (zmagali z rezultatom 31:42) in tako napredovali.

V ligaškem tekmovanju pa smo se z njimi pomerili v sezoni 2014/15, kjer so na prvi tekmi Celjani zmagali z rezultatom 48:19, na srečanju v naši dvorani pa so nas premagali z rezultatom 22:44.

Tokrat je svoje napovedi pred srečanjem z nami delil naš mladi levokrilni rokometaš Timotej Knez: “Celjani so seveda favoriti, vendar obljubljamo, da bomo nudili čim večji odpor do zadnjega atoma moči. Popraviti bo treba predvsem tehnične napake in iz dobre obrambe razviti hitro igro. Nadejamo se lepega števila gledalcev za katere upam, da nam dajo se dodaten zagon.”

Dvoboj celjskih in naših rokometašev bo v sredo 31. oktobra 2018 ob 19.00 v naši dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE:  

  • družba BMI d.o.o., ki se ukvarja z vodenjem, gradnjo, nadzorom in razvojem investicij od ideje do objekta. Garancija za kvalitetno in uspešno vodenje investicij – BMI d.o.o..

 

Prispevek pripravil Mitja

 

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)