Našo člansko ekipo to soboto čaka zadnja domača tekma v tem koledarskem letu, in sicer se bodo pomerili proti ekipi Dol TKI Hrastnik.

Dolani so neposreden konkurent za obstanek v 1.NLB ligi in z njimi smo se na njihovem igrišču v tej sezoni že pomerili. Takrat so bili srečnejši domačini in verjamemo, da bo tokrat zmaga prav tako ostala doma.  Z Dolani imamo tako še neporavnane račune iz konca pretekle sezone in čas je da fantje na igrišču z obrambami in zadetki to pokažejo. Domen Škorc, ki je eno sezono (sezona 2016/17) nosil dres Dolanov, pred srečanjem meni: “Vloga favorita je vedno samo na papirju. To moramo dokazati in potrditi na igrišču. Res je, da imamo prednost domačega terena in občinstva, a če hočemo še imeti možnosti obstanka v prvi ligi, je to zadnji “vlak” ki ga moremo ujeti. Tekmo je potrebno zmagati in zatorej vabim vse ljubitelje rokometa, da še enkrat več naredijo peklensko vzdušje in pripomorejo k zmagi.”

Dolani so na lestvici zgolj mesto pred nami in po točkovnem izkupičku zgolj točko več od nas. A v soboto se lahko že vse spremeni, in odločale bodo malenkosti.

Varovance Aleksandra Polaka srečanje z Dolani čaka to soboto, 8. decembra, in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • podjetje R-UNIGARD – varnostno podjetje, ki s svojo agilnostjo zagotavlja hitre reakcije, s svojim osebnim pristopom pa plete dolgoročne odnose z vami!

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)