Naša članska ekipa se bo samo 72 ur po odigrani tekmi ponovno pomerila z novim nasprotnikom. Tokrat jih čaka pokalna tekma proti ekipi Rudarja.

Rokometaši Rudarja, ki jih je še donedavnega vodil trener Jaka Keše, nastopajo v 1.B slovenski rokometni ligi in trenutno zasedajo sedmo mesto na lestvici. Z Zasavci imamo v preteklih sezonah nemalo slabih izkušenj, predvsem v sezoni 2016/17 so nam tri kroge pred koncem zadejali poraz, ki nam je odpeljal prvo slovensko rokometno ligo. Tudi v lanski sezoni smo  končnici lige iz dvorane Polaj odhajali sklonjenih glav, a poraz ni bil usoden za napredovanje v slovensko rokometno elito.

Po dveh porazih je torej čas, da naši fantje prekinejo ta niz in Rudarju pokažejo da lahko zmagajo v Trbovljah. Kapetan Simon Stopar se zaveda da so s soigralci trenutno ranljivi, a da bodo dali vse od sebe za napredovanje v pokalnem tekmovanju: “Po seriji porazov in sobotnem bolečem porazu smo seveda zelo ranljivi, vendar verjamem, da se bomo potrudili po najboljših močeh za napredovanje v pokalu. Za nas danes šteje samo zmaga.”

Dvoboj 1/16 finala pokala Slovenije med ekipo Rudarja in našo člansko ekipo bo v torek 11. decembra 2018 s pričetkom ob 19.30 v dvorani Polaj. 

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)