Predzadnja tekma koledarskega leta 2018 za naše člane pomeni gostovanje pri ekipi RD Urbanscape Loka, ki se trenutno nahaja na šestem mestu lestvice.

Ločani so v naši dvorani gostovali v tretjem krogu NLB lige in zmagali z rezultatom 26:34, tako da naše fante čaka težko gostovanje, saj bodo poskušali čim dražje prodati “svojo kožo”. Naš levičar v ekipi, desni zunanji Aljaž Bučar, je pred tekmo z naslednjimi besedami strnil misli: “Loka je definitivno favorit. Mislim da nam je pokalna tekma dala vsaj malo zagona, kajti lepo je bilo zmagati po dolgem času. V Škofji Loko gremo lahko po lepo presenečenje, saj namreč trenutno nimamo ničesar več izgubiti, ampak lahko samo  pridobimo. A seveda le, če bomo zmanjšali število tehničnih in zabijali “zicerje” in potem se lahko zgodi marsikaj.”

Naše fante tako čaka še tretja tekma v razmaku sedmih dni, predzadnja tekma in predzadnje gostovanje (v zadnjem krogu se podajajo na gostovanje v Ormož) v tem koledarskem letu. Fantje po zmagi v pokalu obljubljajo, da bodo vsekakor dali vse o sebe da pripravijo presenečenje.

Dvoboj z loškimi rokometaši bo v soboto 15. decembra 2018 ob 20.00 v športni dvorani Poden Škofja Loka. 

Prispevek pripravil Mitja
Foto: Primož Šuntajs

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)