S sobotno tekmo proti ekipi Ormoža bo “padel zastor” nad zadnjim dejanjem v letu 2018 za našo člansko ekipo RK SVIŠ Ivančna Gorica.

V petnajstem krogu tako naše čaka dvoboj proti Vinarjem, ki svoje domače tekme trenutno igrajo v Veliki Nedelji. Z varovanci trenerja Saše Prapotnika, ki je tudi selektor slovenske mladinske rokometne reprezentance, smo se pomerili v četrtem krogu letošnje sezone in morali priznati premoč kapetanu Bojanu Čudiču in soigralcem (zmagali so z rezultatom 25:29).

Na sobotni tekmi je vloga favoritov vsekakor na strani domačinov, ki so trenutno na devetem mestu lestvice. Ker še nimajo zagotovljenega obstanka (sezona je še dolga), bodo v soboto odkrito napadali dve točki, a tudi naši fantje v Prlekijo ne odhajajo z belimi zastavami. Nik Pirnat naš mladi rokometaš in pomemben člen v obrambi zasedbe Aleksandra Polaka, pred tekmo meni: “Ormož velja za eno od najtežjih gostovanj v ligi, zato so definitivno favoriti, prav tako imamo zaradi pokalne tekme tudi manj časa za pripravo na nasprotnika. Vseeno pa verjamem, da lahko s sproščeno in zbrano igro dobro pariramo in upamo na ugoden razplet v končnici tekme.”

Dvoboj proti Ormožanom bo v soboto, 22. decembra 2018 s pričetkom ob 19.00.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)