Naša članska ekipa bo, po prostemu vikendu zaradi vnaprej odigrane tekme s Celjem, ta vikend ponovno tekmovalno aktivna v ligi NLB, saj tokrat gosti ekipo Maribora.

Mariborčani se trenutno nahajajo na četrtem mestu lestvice lige NLB, na prvem srečanju te sezone pa so proti našim fantom tesno slavili z rezultatom 32:30. Naši fantje so takrat po izjemno slabem začetku v drugem delu popravili igro in bili malce oddaljeni od presenečenja. Tokrat štajersko ekipo, ki ji poveljuje trener Marko Šibila, gostimo v naši dvorani, kjer se ponovno obeta zanimiv rokometni večer. Nejc Krabonja, katerega matični klub je prav naš naslednji nasprotnik, se veseli sobotne tekme in o tem meni: “Po zmagi nad Koprom smo si dvignili samozavest, zato tudi verjamem da lahko pred domačo publiko presenetimo tudi Maribor. Seveda je Maribor velik favorit za zmaga. Na nas pa je da se na nasprotnika dobro pripravimo in prikažemo eno boljših predstav v letošnji sezoni.”

Dvoboj naših in mariborskih rokometašev bo v soboto, 2. marca 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZORJA TEKME STA: 

  • trgovina za male živali Petish kjer vas čaka velika izbira hrane in opreme za ljubljenčke! 
  • podjetje Tamiflor iz Ambrusa, ki se ukvarja z uvozom in prodajo cvetja. Za boljše in lepše počutje, obletnice, poroke, birme, obhajila, … poskrbi podjetje Tamiflor.

Prispevek pripravil Mitja

 

 

(Skupno 174 obiskov, današnjih obiskov 1)