V soboto naša članska ekipa, v predzadnjem krogu rednega dela, odhaja na gostovanje k ekipi RD Riko Ribnice, ki je aktualni državni podprvak.

Z Ribničani smo se letos enkrat že pomerili (Ribničani so nas v naši dvorani premagali z rezultatom 27:35), pred varovanci trenerja Aleksandra Polaka pa sta še dve tekmi z ribniškimi rokometaši. Prva bo na sporedu ta vikend oziroma v soboto, ko se bosta ekipi pomerili v 21. krogu lige NLB, druga pa bo v sredo ko nas čaka četrtfinale pokala Slovenije (v naši dvorani).

Ribničani bodo naše fante gostili malce ranjeni, saj so v prejšnjem krogu izgubili v gosteh pri ekipi Dol TKI Hrastnik. Da naše fante čaka nova težka preizkušnja, se strinja tudi Blaž Fink, ki je še v lanski sezoni nosil dres naših sobotnih nasprotnikov in se tako prvič po prestopu vrača v nekdanjo dvorano: “Odhajamo na težko gostovanje, kjer domača ekipa še ne pozna poraza. Kljub spodrsljaju proti Dolu, gre še vedno za kvalitetno ekipo z odličnimi posamezniki. Mi se bomo maksimalno pripravili nanje in poizkušali odigrati po naših najboljših močeh. Če bo to dovolj za uspeh, pa bomo videli v soboto.”

Dvoboj naših in ribniških rokometašev bo v soboto, 9. marca 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani Športnega centra Ribnica.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 166 obiskov, današnjih obiskov 1)