To sredo je na sporedu tekma četrtfinala pokala Slovenije, in sicer v naši dvorani gostimo ekipo RD Riko Ribnica.

Ravno v dneh ko mineva 5 let od največjega uspeha v zgodovini kluba (igranje v finalu pokala Slovenije), našo člansko ekipo čaka tekma četrtfinala pokala Slovenije in s tem boj za vstopnico za zaključni turnir najboljše četverice letošnje sezone pokala Slovenije. “V sredo prihaja k nam zelo kvalitetna ekipa Ribnice. Zavedamo se da je Ribnica na tej tekmi izrazit favorit, kar pa ne pomeni da odhajamo v tekmo z belo zastavo. Vsekakor moramo zmanjšati nase število tehničnih napak in odigrati bolj čvrsto obrambo kot smo jo pred dnevi v Ribnici,” je pred dvobojem z Ribničani povedal glavni trener Aleksander Polak. Polak, ki še predobro ve, kaj pomenijo domači navijači in prednost domačega terena pa še dodaja: “Obljubljamo borbo do zadnje sekunde kaj pa nam bo to prineslo pa bomo videli na koncu tekme. Vabim vse nase navijače, da nas pridejo podpret v čim večjem številu, mi pa jim bomo poskusili vrniti z všečno in borbeno igro.”

Že res, da imajo Ribničani v tej sezoni boljši točkovni izkupiček, a kot smo že ničkolikokrat v zgodovini rokometa videli, da se vse začne pri 0:0 in da je potrebno vlogo favorita potrditi tudi na igrišču.

Dvoboj naših in ribniških rokometašev bo v sredo, 13. marca 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • podjetje R-UNIGARD – varnostno podjetje, ki s svojo agilnostjo zagotavlja hitre reakcije, s svojim osebnim pristopom pa plete dolgoročne odnose z vami!

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 220 obiskov, današnjih obiskov 1)