Našo člansko ekipo čaka predzadnja domača tekma lige NLB v sezoni 2018/19. V 8. krogu končnice za obstanek gostimo ekipo MRD Dobova.

Rokometaši Dobove so si v preteklem krogu dokončno zagotovili obstanek v ligi NLB in se k nam podajajo povsem neobremenjeni. Z MRD Dobova smo se v tej sezoni pomerili že trikrat, a žal v vseh treh krogih igrišče zapuščali sklonjenih glav. Na prvem srečanju so zmagali z rezultatom 31:35, na drugem so zmagali z rezultatom 32:30 in nato na tretjem še z rezultatom 31:26. Kljub temu, da si naša članska ekipa ni uspela zagotoviti obstanka v ligi, so fantje željni zmage. Predvsem zaradi, letos zares izjemne, podpore navijačev, ki je na vsaki tekmi napolnila dvorano. To potrjuje tudi izjava našega igralca Nejca Krabonje: “Seveda si želimo zmage. Želimo pa si tudi dobre predstave pred domačimi gledalci, ki so nas podpirali skozi celotno sezono. Še enkrat več lepo vabljeni v dvorano.”

Dvoboj naših in dobovskih rokometašev bo v sredo, 22. maja 2019, in sicer ob 20.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • Podjetje ALARM d.o.o. iz Ljubljane, ki je specializirano za varstvo pri delu, požarno varstvo in elektromeritvePrispevek pripravil Mitja

(Skupno 142 obiskov, današnjih obiskov 1)