Naša članska ekipa je dodobra zakorakala v priprave za novo sezono, medtem odigrala že dve prijateljski tekmi, in obenem dobila novo igralsko okrepitev.

Ekipo trenerja Aleksandra Polaka je namreč okrepil Marko Marojević, ki je zadnjo sezono odigral v avstrijskem Celovcu in se najbolje znajde na srednjem zunanjem in je, razen enoletne epizode v Avstriji, člansko kariero odigral pri ljubljanskem Slovanu. Tako se je vrnil na slovenska rokometna igrišča in bo pomagal naši ekipi k čim višji uvrstitvi v 1.B ligi: “Vrnil sem se predvsem zaradi želje po boljših treningih in napredovanju na individualnem nivoju. Ko izboljšam svojo igro bom izboljšal tudi svoje soigralce. SVIŠ se mi je zdela dobra odločitev, ker fante poznam in vem da imajo tam dobro solo rokometa. Prav tako se s trenerjem Polakom poznava že iz mlajših generacij in verjamem da bova odlično sodelovala,” je Marko povedal ob sklenitvi dogovora.

21-letni Ljubljančan je v štirih sezonah za Slovan odigral 83 tekem in dosegel 144 zadetkov, med drugim pa bil tudi član mlajših reprezentančnih selekcij Slovenije.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 494 obiskov, današnjih obiskov 1)