Po doseženi prvi zmagi pretekli vikend (doma zmaga proti ekipi Dola) se ta vikend naši člani podajajo na gostovanje k ekipi Radeč.

Radečani so se pred pričetkom okrepili (med drugim tudi naš nekdanji vratar Domen Škorc), v prvih treh krogih ni vse steklo po željah. Trenutno so pri eni zmagi in dve porazih in so na deset mestu lestvice (naša članska ekipa se nahaja na sedmem mestu). Varovanci trenerja Aleksandra Polaka so si po sobotni zmagi nad Dolom malce dvignili samozavest. Z Radečami se v pretekli sezoni nismo pomerili (igrali vsak v svojem rangu tekmovanja), smo se pa z njimi pomerili v sezoni 2017/18. Na obeh srečanjih so slavili ivanški rokometaši, naprej doma z rezultatom 32:27, nato pa na “povratnem” srečanju v Radečah zmagali z rezultatom 22:42.

Kljub vsemu napisanemu bo v soboto ob 19.00 povsem nova tekma in povsem nov boj za novi par točk. Naš mladi levičar Domen Košir je trenutno prvi strelec ekipe, saj je na treh tekmah dosegel 14 zadetkov, pred sobotnim dvobojem pa meni:  “Recept za zmago je zagotovo dobra obramba in pa hitra igra v napadu, saj sem prepričan da smo hitrejša ekipa. Če se bomo držali dogovorjenega, verjamem da bosta dve točki šli z nami v Ivančno Gorico.”

Dvoboj  rokometaši Radeč bo v soboto, 5. oktobra 2019 ob 19.00, in sicer v športni dvorani Radeče.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov 1)