Prihodnji dve soboti zvečer sta rezervirani za rokometni tekmi v naši dvorani OŠ Stična. Naše člane namreč čaka niz dveh zaporednih domačih tekem v 1.B slovenski rokometni ligi. Prvi nasprotnik je ekipa RK Črnomelj.

Po dveh zaporednih zmagah (Dol in Radeče) bo tako priložnost za tretjo zaporedno zmago. Čeprav bo tekma doma in tekmec precej nižje na lestvici (10. mesto). naše fante čaka (ponovno) vse prej kot lahko delo. Lep pokazatelj je drugi polčas prve letošnje tekme proti ekipi Rudarja, ko smo zapravili zmago. Črnomaljci so na prvih štirih srečanjih te sezone dosegli zmago, dva poraza in neodločen rezultat.

Naši fantje imajo lepo priložnost da se s to tekmo dvignejo še višje na lestvici lige ter si še bolj okrepijo samozavest za nadaljevanje sezone. Po dveh zmagah je samozavest v ekipi zagotovo višja kot ob pričetku sezone. S tem se strinja tudi prvi strelec ekipe proti Radečam – Timotej Knez: “Zagotovo smo nekaj pridobili na samozavesti, vendar samo ta v soboto ne bo dovolj  za zmago. Morali bomo zmanjšati napake v napadu in z agresivno igro v obrambi doseči čim več lahkih zadetkov. Na tekmo smo se dobro pripravili in verjamem, da nam bo s pomočjo domače pomoči s tribun uspeli doseči še en lep rezultat.”

Mlada ekipa je kljub slabšemu začetku sezone v zadnjih krogih ujela ritem zmag. V soboto bo tako nova priložnost za to, a le bo maksimalnem pristopu in borbi za vsako žogo.

Dvoboj naših in črnomaljskih rokometašev bo v soboto, 12. oktobra 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • Urbing gradbeni inženiring d.o.o. iz Trebnjega, ki od leta 2004 izvajajo gradbene nadzore, gradbeno-obrtniška in inštalacijska dela ter inženiring za projekte visokih in nizkih gradenj. Gradnja z njimi postane užitek.«

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov 1)