Reprezentančno-praznični premor je zaključen, za našimi fanti pa že teden dni priprav na novega nasprotnika. Tokrat je to ekipa ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak.

Rokometaši Škofljice so res da trenutno na zadnjem mestu lestvice, a so pred sezono povsem pomladili ekipo. Na čelu s trenerjem Gregorjem Cvijićem bodo, kljub vsemu, težak nasprotnik, na katerega se je potrebno temeljito pripraviti. S tem se strinja tudi novinec v naši ekipi Marko Marojevič, ki meni: “Ekipo Škofljice dobro poznamo, saj smo se srečali že na prijateljski tekmi. Ključ do zmage je obramba in lahki zadetki iz protinapadov. Pripravili smo se na njihove posameznike, v tekmo pa bomo stopili z zmagovalnim odnosom in verjamem da bomo domov odnesli dve točki.”

Fantje so se lahko torej na nasprotnika, zaradi reprezentančnega premora, temeljito pripravili. Trenutno so naši člani takoj za vodilnim mestom na lestvici, ekipa Škofljice pa se nahaja na zadnjem mestu lestvice. Medtem ko so domačini dosegli eno zmago in en neodločen rezultat in štiri poraze, smo mi zabeležili en poraz in en neodločen rezultat ter štiri zmage.

Glede na bližino dvorane na Škofljici, vabljeni vsi naši navijači, da podprete naše fante do nove zmage. Dvoboj z rokometaši Škofljice bo v soboto, 9. novembra 2019 ob 19.00, in sicer v športni dvorani Osnovne šole Škofljica. 

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)