Na drugi novembrski tekmi, tokrat prvi domači, naši člani tokrat gostijo ekipo Drave iz Ptuja, ki se nahaja na osme mestu lestvice.

Ptujčani so na dosedanjih sedmih srečanjih trikrat zmagali in štirikrat izgubili, kar jih, kot že rečeno, uvršča na osmo mesto lestvice. S Ptujčani smo še dve sezoni nazaj merili moči za vstop v elitno slovensko rokometno ligo, tokrat pa je stanje na lestvici drugačno. Kljub temu da je zaradi stanja la lestvici vloga favorita na naši strani, se fantje zavedajo da dvoboj ne bo lahek. S tem se strinja tudi letošnji prišlek Jan Debelak. “Ekipo Drave ne smemo podcenjevati. Letos je odigrala nekaj odličnih tekem. O zmagi bo zagotovo odločala obramba preko katere bomo lahko dosegali lahke zadetke iz protinapadov. Na ekipo Drave smo se dobro pripravili in mislim, da če bomo dali vse od sebe lahko, premagamo Ptujčane in podaljšamo niz zmag. “

Naši fantje so, po remiju in porazu v prvih dveh krogih, nato zabeležili kar pet zaporednih zmag (Dol, Radeče, Črnomelj, Ljubljana in Škofljica) in že v soboto bo priložnost za šesto zaporedno zmago. S tem bi se še bolj utrdili pod vrhom lestvice 1.B lige.

Dvoboj naših in ptujskih rokometašev bo v soboto, 16. novembra 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • podjetje PRIGO, Servis in trgovina tovornih vozil iz Brezovice – pooblaščeni serviser osebnih vozil Marcedes Benz, ki v mesecu novembru nudi ugodno premontažo in prodajo pnevmatik za osebna vozila. Bodite pripravljeni na zimo in obiščite PRIGO.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 129 obiskov, današnjih obiskov 1)