To sredo, 18. decembra, bodo naši člani odigrali zadnjo domačo tekmo v letu 2019, in sicer jih čaka tekma 1/16 finala pokala Slovenije.

Žreb, ki je potekal na sedežu Rokometne zveze Slovenije, je določil, da se bomo pomerili proti Rokometnemu klubu Krško. S slednjimi smo se le nekaj dni nazaj pomerili v dvanajstemu krogu 1.B lige in zmagali. Tako v boju za osmino finala pokalnega tekmovanja obe ekipi čaka še ena medsebojna tekma.

V sredo bo tako “povratna” tekma. Prvo (preteklo soboto) so tako dobili naši fantje in gostje bodo imeli priložnost za “revanš”. A naši ivanški rokometaši se zavedajo, da je sredina tekma nova tekma in nov boj za zmago. In s tem korak bližje ponovitvi lanskoletnega uspeha – zaključni turnir pokala.

Aljaž Kutnar, ki se je zelo izkazal (pet zadetkov) na sobotni tekmi s Krčani, pred srečanjem meni: “Čaka nas nova tekma proti ekipi Krškega, le da tokrat v pokalnem tekmovanju. Igrali bomo v domači dvorani kjer imamo vedno veliko podporo s tribun in mislim da če bomo pokazali isto mero koncentracije in želje kot na prejšnji tekmi se bomo spet veselili zmage in napredovanja v naslednji krog tekmovanja.”

Dvoboj naših in krških rokometašev bo v sredo, 18. decembra 2019, in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Stična.

SPONZOR TEKME JE: 

  • podjetje IST d.o.o. iz Štefana pri Trebnjem, družinsko podjetje s 30-letno tradicijo, ki  je specializirano  za prodajo elektromateriala.

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 149 obiskov, današnjih obiskov 1)