Člansko ekipo RK SVIŠ Ivančna Gorica čaka še tretja težka zaporedna tekma v letu 2020. Po gostovanju pri Rudarju in domači tekmi proti Slovanu jih sedaj čaka še gostovanje pri ekipi Dola.

Z Dolani smo se še v lanski sezoni merili v prvoligaški konkurenci, v prvem delu te sezone pa jih doma premagali z rezultatom 33:31. A tokrat je na sporedu gostovanje v njihovi dvorani Dolanka in s tem težak dvoboj za novi dve točki. Ekipa Dola, ki jo sedaj vodi trener Jure Šterbucl se je pred drugim delom sezone okrepila s štirimi igralci slovenjgraškega rokometnega kluba, v drugem delu pa samo enkrat uradno stopili na igrišče, kjer so v zaostali tekmi premagali ekipo Grosuplja (prestavljena je bila tekma s Črnomljem in zaradi izstopa Radeč neodigrana tekma z njimi). “Smo v najtežjem delu sezone, ko imamo veliko težkih srečanj in to večinoma v gosteh. Z ekipo Dola se dobro poznamo, saj smo z njimi v zadnjih letih verjetno odigrali največ tekem, tako da skrivnosti praktično ni,” je pred dvobojem z Dolom spregovoril naš krožni napadalec Robi Tekavec.

Tudi Tekavec se zaveda da jih čaka težko srečanje in dodaja: “Tekma bo zagotovo težka in izenačena, mislim pa, da lahko z pravim pristopom v obrambi in pametno igro v napadu domov prinesemo novi dve točki,” ter obenem vabi naše navijače da se udeležijo gostovanje na Dolu “Vabim navijače, da nas pridejo podpirat v čim večjem številu, saj potrebujemo njihovo pomoč.”

Dvoboj naših rokometašev z Dolom bo v soboto 15. februarja 2020 ob 19.00 v športni dvorani Dolanka. 

Prispevek pripravil Mitja

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)