Po prekinitvi prvenstva v prvi polovici lanskega oktobra, se z jutrišnjim dnem nadaljuje težko pričakovana sezona 2020 / 2021. Rokometaši SVIŠ-a iz Ivančne Gorice so namreč odlično začeli tekmovanje v 1. B državni rokometni ligi in zabeležili dve zmagi na domačem parketu.

Na otvoritvi sezone so slavili proti ekipi Dol TKI Hrastnik z izidom 40-28 (polčas 22-12), nato pa v naslednjem krogu premagali še ekipo Rudarja (32-26, polčas 15-16). V tretjem krogu bi morali gostovati pri ekipi Črnomlja, vendar je bila tekma prestavljena zaradi okužb v moštvu. Tekma 4. kroga proti ekipi Škofljice, ki bi morala biti odigrana 17. oktobra, pa je bila odpovedana zaradi vladnih ukrepov povezanih s korona virusom.

Jutri  (sobota, 13. 3. 2021) torej Ivančani nadaljujejo prvenstvo z zaostalo tekmo proti ekipi Škofljice. Žal ukrepi ne dopuščajo prisotnosti gledalcev, kljub temu pa boste domače rokometaše lahko spremljali v živo. Lepo vas vabimo, da se nam ob 18.00 uri pridružite na facebook strani RK SVIŠ Ivančna Gorica in s svojo virtualno podporo pomagate fantom do novih dveh točk.

Pred srečanjem je kratko izjavo podal najstarejši mož ivanške zasedbe, Klemen Sašek: “Po tako dolgem času brez treningov in tekem nekako tavamo v temi. Ne vemo v kakšnem stanju smo mi, niti nasprotna ekipa. V soboto nas definitivno čaka težka tekma, kjer moramo pokazati čvrsto igro v obrambi in narediti čim manj napak v napadu! Upamo na najboljše!”

Sponzor tekme je Blaževa pekarna iz Vira pri Stični.

 

Dejmo SVIŠ!

 

(Skupno 150 obiskov, današnjih obiskov 1)