Kadeti, SVIŠ : Celje, 2. krog, polfinalna skupina A

Sobota, 15. 5. 2021 ob 16. uri, prenos na FB strani RK SVIŠ

Prvi bodo sobotno popoldne odprli kadeti, ki bodo na domačem igrišču ob 16. uri gostili ekipo Celja. Po tem, ko so se rokometaši SVIŠ-a zanesljivo uvrstili v polfinalno skupino A, so odigrali že dva kola. Najprej so bili v gosteh boljši od Trima, med tednom pa so v zaostali tekmi gostili ekipo novemške Krke in ji morali na koncu žal priznati poraz.

 

Starejši dečki B, SVIŠ : Kočevje, 7. krog skupine Center II

Sobota, 15. 5. 2021 ob 18.15 uri, prenos na FB strani RK SVIŠ

Starejši dečki bodo na delu takoj za kadeti, po dolgem času bodo nadaljevali z državnim prvenstvom in sicer s 7. krogom. V Ivančno Gorico prihaja ekipa Kočevja. V dosedanjem delu prvenstva nobena izmed ekip še ni okusila slasti zmage ali neodločenega izida. SVIŠ ima na svojem računu 5 tekem in 5 porazov, med tem, ko ima ekipa Kočevja odigrane tri tekme in prav toliko porazov.

 

Mladinci, Izola : SVIŠ, 12. krog 1. mladinske lige

Nedelja, 16. 5. 2021 ob 18.00 uri

Tudi mladinci nadaljujejo z napornim ritmom tekem. V dosedanjih 9-ih nastopih so zbrali 6 zmag, 1 neodločen izid in 2 poraza. Po nedeljski zmagi s Trimom so se zopet povzpeli na 3. mesto prvenstvene lestvice. Na gostovanje v Izolo se odpravljajo z željo po novih dveh točkah. Že v sredo (19. 5. 2021) bodo znova na delu, saj jih v Slovenj Gradcu čaka zaostala tekma 6. kroga.

 

DEJMO SVIŠ!

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)