Sobota prinaša 10. krog 1. NLB Lige. SVIŠ-evi rokometaši se odpravljajo na vroče gostovanje v Ormož, k tamkajšnji ekipi Jeruzalema. Srečanje se prične ob 19. uri, spremljali ga boste lahko tudi v živo preko Facebooka ali YouTube kanala. Ormožani na lestvici s 5-imi točkami zasedajo 12. mesto, med tem, ko se SVIŠ nahaja na 9. mestu s točko več (6).

Domači so v dosedanjem delu prvenstva zabeležili dve zmagi (proti Ljubljani in Slovenj Gradcu), z neodločenim izidom proti državnim prvakom iz Velenja, pa dokazali, da na Hardeku nobeni ekipi ne bo lahko. V preteklem krogu so gostovali v Dobovi in zabeležili poraz s tremi zadetki razlike, čaka pa jih še zaostala tekma 7. kroga proti Trimu iz Trebnjega. Na drugi strani imajo ivanški rokometaši tri zmage (Dobova, Maribor, Šmartno), tretjo zaporedno zmago so iskali v zadnjem krogu na domačem igrišču proti ekipi Kopra, toda na koncu morali priznati premoč gostom. Jutri bodo želeli popraviti vtis in povečati točkovni izplen na prvenstveni lestvici.

Za izjavo pred tekmo smo poprosili vratarja Luko Komarja: “Zavedamo se, da je pred nami zelo zahtevna tekma, vendar pa na gostovanje odhajamo z jasnim ciljem in ta je osvojitev novih dveh točk. Bo pa za to potrebno odigrati boljše kot na prejšnji tekmi, kjer smo naredili preveč napak.”

Statistika zadnjih štirih dvobojev med jutrišnjima nasprotnikoma je sicer na strani ormoške ekipe, toda nadejamo se, da bodo naši fantje prikazali svojo pravo predstavo in s tem prišli do pomembnih točk.

Navijamo za SVIŠ!

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)