Jutri, v soboto, 26.3.2022 ob 19. uri ivanške rokometaše čaka 19. krog Lige NLB. V goste prihaja ekipa RD Urbanscape Loke. Slednja na lestvici z 20-imi osvojenimi točkami zaseda 5. mesto, Ivančani pa se z 8-imi točkami nahajajo na 12. mestu.

V torek so SVIŠ-evi igralci zaključili z nastopanjem v Pokalnem tekmovanju Slovenije. Na četrtfinalni tekmi proti aktualnim državnim prvakom Gorenju iz Velenja, so prikazali borbeno predstavo. Na polčas so odšli z minimalnim zaostankom (14-15), v drugem delu pa morali dokončno priznati premoč gostom, ki so zmagali z rezultatom 25-32. Na zaključni turnir najboljše četverice so se poleg Velenja uvrstile še ekipe Celja, Dobove in Loke, ki je naslednji SVIŠ-ev nasprotnik.

Pred tekmo je izjavo podal vratar domače zasedbe, Luka Komar: Zavedamo se, da nas čaka zahtevna tekma proti ekipi iz Škofje Loke, vendar pa je naš cilj jasen in sicer, da osvojimo novi dve točki. Za to bo potrebna zbranost skozi celoten obračun, saj si ne smemo privoščiti prevelikega števila napak. Vemo, da iz naše strani ne bo manjkalo želje ter borbenosti, kar smo pokazali na večini tekem v letošnji sezoni. Upam tudi, da se bodo navijači zbrali v čim večjem številu in ponovno naredili odlično vzdušje.”

Navijači, s svojim obiskom in glasnim navijanjem podprimo domače fante v boju za nove prvenstvene točke. Se vidimo v soboto ob 19. uri. Dejmo SVIŠ!”

Sponzorja tekme sta lokalni podjetji:

Armex iz Ivančne Gorice

in

Boomer iz Ivančne Gorice, ki upravlja verigo trgovin za male živali Petish

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)