Jutrišnji večer prinaša zadnjo domačo tekmo v tekmovalni sezoni 2021/2022. Ivanški rokometaši so si v prejšnjem krogu, na gostovanju pri ljubljanskem Slovanu, z zanesljivo zmago zagotovili igranje med prvoligaško druščino tudi v prihodnji sezoni. Prav je, da jih s svojo prisotnostjo in glasnim navijanjem nagradimo za dosežen uspeh. 

V Ivančni Gorici bo v 25. krogu Lige NLB gostovala ekipa Riko Ribnice. Slednja na lestvici s 27-imi točkami zaseda 6. mesto, SVIŠ-evi igralci pa bodo ne glede na razplet zadnjih dveh krogov osvojili 12. mesto. S svojo šesto zmago so si namreč že zagotovili obstanek med elito. V tekmo se tako podajajo neobremenjeni in polno motivirani, da nasprotniku iz dežele suhe robe pokvarijo načrte v boju za Evropo.

Tokrat smo za izjavo pred tekmo zaprosili Jana Hočevarja: “Jutri (v soboto) igramo zadnjo domačo tekmo v sezoni proti ekipi Ribnice, ki se bori za nastop v evropskih tekmovanjih, a mi imamo svojo računico. Dali bomo vse od sebe, da zmagamo in se tako zahvalimo gledalcem za podporo skozi celotno sezono in se po tekmi skupaj poveselimo ob obstanku v ligi.”

Navijači, lepo vabljeni na tekmo 25. kroga med domačim SVIŠ-em in gosti iz Ribnice. Srečanje se začne ob 19. uri. Pred, med, predvsem pa po tekmi bo poskrbljeno za pijačo in jedačo. Znova pričarajmo pravi rokometni praznik!!!

DEJMO SVIŠ!!!

 

Sponzorja tekme sta:

  • podjetje Avto moto center Kocjančič iz Ivančne Gorice, ki nudi storitve popravila in servisiranja vozil ter 24-urno pomoč na cesti in
  • podjetje WEILER Abrasives d.o.o. iz Maribora, ki deluje v abrazivni industriji
(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)