Ivanške rokometaše jutri ob 19. uri čaka 3. krog Lige NLB in gostovanje pri ekipi Dobove. Slednja je na lestvici še brez točk, SVIŠ-evi rokometaši pa po dveh infarktnih končnicah in dveh neodločenih izidih ostajajo neporaženi. Na prvenstveni lestvici se z dvema osvojenima točkama nahajajo na 6. mestu

Gostovanje v Dobovi sigurno ne bo lahko, toda s pravim pristopom, borbenostjo in izboljšano realizacijo pri zaključnih strelih, se zagotovo lahko nadejamo ugodnega izida. Bodo pa morali biti fantje pozorni tudi na vratarja Jerneja Mlakarja, še lani člana SVIŠ-a, ki je po sezoni odšel ravno v Dobovo.

V lanski sezoni sta se ekipi najprej pomerili v 5. krogu, ko so ivanški rokometaši na gostovanju v zadnjih minutah napravili preobrat in vknjižili prvi točki (24-25). Na povratnem srečanju v Ivančni Gorici smo zopet videli izenačeno srečanje, ki pa je na koncu pripadlo gostujoči zasedbi (27-29).

Pred tekmo je svoje misli strnil Denis Zavodnik, ki je v Dobovi preživel dve sezoni: “Jutri (op. sobota) odhajamo na vroče gostovanje v Dobovo, kjer domačini čakajo na prve točke v tej sezoni. Pričakujemo težko tekmo in upamo na pozitiven rezultat.”

Navijači, lepo vabljeni podpreti ivanške rokometaši tudi v Dobovo. Srečanje se prične ob 19. uri.

DEJMO SVIŠ, NAVIJAMO ZA VAS!!!

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)