Člani RK SVIŠ Ivančna Gorica vas tokrat že v petek, 16. decembra ob 19. uri vabijo na tekmo 13. kroga Lige NLB, ko se bodo pomerili z Gorenjem iz Velenja. Gostje z osvojenimi 19-imi točkami zasedajo 3. mesto prvenstvene lestvice, Ivančani pa se s sedmimi točkami nahajajo na 10. mestu. Obe ekipi pred začetkom drugega dela tekmovanja čakata še zaostali tekmi z Ribnico oz. Loko.

Iz zadnjega gostovanja v Ormožu so se SVIŠ-evi igralci vrnili še s petim neodločenim izidom, ob tem imajo na svojem računu še eno zmago in 5 porazov. Igralci Gorenja iz Velenja pa so v dosedanjem delu prvenstva zabeležili 9 zmag ter po en neodločen izid in poraz.

Kljub točkovni razliki domači fantje obljubljajo lepo rokometno predstavo. Letošnja okrepitev Marko Abramović, ki se je na zadnjih tekmah izkazal z izvrstnimi projektili in zanesljivostjo strelov s sedmih metrov je podal naslednjo izjavo: Jutri nas čaka zadnja tekma prvega dela sezone, ko k nam prihaja ekipa Velenja. Menim, da je nasprotnik zelo dobra ekipa, ki velja za težkega tekmeca. Mi pa moramo odigrati predvsem zbrano in disciplinirano, navijačem pa obljubljamo, da bomo dali vse od sebe in se borili za vsako žogo.”

Sponzorja tekme sta:

  • podjetje R-UNIGARD, varovanje d.o.o., ki je specializirano za vse oblike tako tehničnega kot fizičnega varovanja in
  • družba BMI d.o.o., ki ima svoj sedež v Gabrju pri Stični in svojim znanjem in izkušnjami zagotavlja varno in zanesljivo naložbo v prihodnost. Podjetje BMI razvija, gradi in nadzira nepremičninske projekte od ideje do uporabe. 

Lepo vabljeni na jutrišnje srečanje 13. kroga, ki se prične ob 19. uri.

 

Navijamo za SVIŠ!!!

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)