Srečanje 17. kroga Lige NLB med domačim Trebnjem in ivanškimi igralci, bo odigrano že jutri, v petek, 3. marca ob 19. uri, v Dvorani OŠ Trebnje.

Že pogled na prvenstveno lestvico kaže, da bo ekipa Trima izraziti favorit. Z izjemo domačega poraza proti Ribnici in Velenju, so Trebanjci bolj kot ne, vse preostale tekme dobili z veliko rezultatsko prednostjo, tudi derbi proti Celju. Na lestvici po 16-ih odigranih krogih z 28-imi točkami zasedajo drugo mesto in so tesno za petami Celjanom, ki imajo dve točki več. Na drugi strani imajo SVIŠ-evi igralci na svojem računu 3 zmage, kar 5 neodločenih izidov in 8 porazov. Z osvojenimi 11-imi točkami trenutno zasedajo 9. mesto in so na mestih, ki zagotavljajo igranje med elito tudi v prihodnji sezoni.

Na prvem srečanju v Ivančni Gorici, ko sta se ekipi pomerili v 4. krogu, so gostje iz Trebnjega že po polčasu nabrali 9 zadetkov zaloge (10-19), na koncu pa slavili z izidom 18-33. Velja omeniti, da se je takrat že v uvodnih minutah srečanja poškodoval mladi Simon Vidmar, ki je bil primoran (pre)hitro zaključiti s sezono. Trener Aleksander Polak veliko igralnih minut namenja tudi preostalim mladcem, ki ponujeno odlično izkoriščajo. Prednjačita predvsem kadetska reprezentanta Roš Omahen in Vid Kompare. Prav slednji je podal izjavo pred tekmo: “Odpravljamo se na težko sosedsko gostovanje. Kljub temu, da je Trebnje v vlogi favorita, tja ne odhajamo z mislijo na poraz. Na tekmo smo dobro pripravljeni in upamo na čim boljši rezultat. Vsi si želimo, da bi nas prišlo spodbujati čim več naših navijačev.”

Fantje bodo naredili vse, da domači zasedbi nudijo čim boljši odpor, na vas, dragi navijači pa je, da pridemo v čim večjem številu podpreti našo ekipo. Torej, se vidimo jutri (op. petek) ob 19. uri.

DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)