V 20. krogu Lige NLB se bodo ivanški rokometaši odpravili na gostovanje v Ribnico. Domača zasedba na prvenstveni lestvici zaseda 5. mesto in ima na svojem računu 23 točk. Ivanški rokometaši so na 10. mestu s 13-imi osvojenimi točkami. Tekma bo na sporedu, jutri, v soboto, 1. aprila 2023, ob 19. uri v ŠRC Ribnica.

Glede na položaj na lestvici so igralci Rika favoriti, toda SVIŠ-evi igralci se v deželo suhe robe odpravljajo z odlično popotnico zmage nad Krškim. Na drugi strani so igralci Ribnice v boju za evropo doživeli nekoliko nepričakovan in visok poraz na gostovanju v Škofji Loki (31-22).

Tik pred začetkom drugega dela prvenstva, so SVIŠ-evi igralci v Dvorani OŠ Stična, na zaostali tekmi 7. kroga proti zasedbi Ribnice že slavili in tudi tokrat jim bodo poizkušali pokvariti načrte v lovu na nove prvenstvene točke.

Domen Košir, ki je bil na zadnji tekmi s štirimi zadetki zelo razpoložen, je pred srečanjem dejal: “V soboto se odpravljamo na zahtevno gostovanje v Ribnico. Domači imajo zelo kvalitetno zasedbo in zavedamo se, da nas čaka težka tekma. Vabim vse navijače, da nas pridejo podpreti v čim večjem številu.”

Torej se vidimo jutri ob 19. uri v Ribnici!

 

DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)