Jutri, ob 19. uri, se bosta v 23. krogu Lige NLB, v Dvorani OŠ Stična pomerila domača ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica in gosti iz RK Slovenj Gradec. Slednji na prvenstveni lestvici zasedajo 6. mesto, med tem, ko se Ivančani nahajajo na 10. mestu.

Z zmago proti Mariboru so domači rokometaši potrdili obstanek med rokometno elito. Napolnimo dvorano in se fantom na ta način zahvalimo za odlične predstave. Prav je, da ekipi čestitamo za dosežen uspeh, saj se bo tudi prihodnji sezoni v Ivančni Gorici igral prvoligaški rokomet. Do konca prvenstva ivanške igralce čaka še gostovanje pri novomeški Krki (13.5.), domača tekma z Ormožem (20.5.) in zadnja gostujoča tekma proti Gorenju iz Velenja (27.5.).

Odlični srednji zunanji, Marko Marojevič je pred jutrišnjim dvobojem povedal: V soboto nas čaka zahtevna tekma proti ekipi iz Slovenj Gradca. V srečanje vstopamo samozavestno in motivirano. Pričakujem borbo do zadnje minute in polne tribune navijačev.”

Sponzor tekme je Acron d.o.o., ki je vodilno trgovsko podjetje v Sloveniji, ustanovljeno leta 1991. Specializirani so za področje ženske in moške potovalne ter modne galenterije, darilnega, pisarniškega in šolskega programa ter promocijskih in poslovnih daril. 

Se vidimo jutri, ob 19. uri.

 

DEJMO SVIŠ!!!

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)