Rokometaši SVIŠ-a iz Ivančne Gorice vas v soboto, 20. maja ob 19. uri vabijo na zadnjo domačo tekmo sezone proti finalistu nedavno končanega finala Pokala Slovenije, ekipi Jeruzalem Ormoža.

Na prvenstveni lestvici se moštvi nahajata na 10. oz. 11. mestu, obe z osvojenimi 17-imi točkami. Že pred časom so si domači fantje zagotovili igranje med elito tudi v prihodnji sezoni. Prav je, da ekipi čestitamo za dosežen uspeh, zato še enkrat več napolnimo dvorano in zaploskajmo igralcem za uspešne igre ter se poslovimo od nekaterih fantov, ki po sezoni končujejo svojo športno pot ali odhajajo v nove sredine. 

Strateg ivanške zasedbe, Aleksander Polak, je pred jutrišnjim srečanjem podal naslednjo izjavo: “Prišli smo do zadnje domače tekme v letošnji sezoni. Zagotovo nas čaka zanimiva in čvrsta tekma, na kateri pa bo prisotno veliko čustev, saj nekateri igralci končujejo svojo rokometno pot, drugi pa odhajajo v nove sredine. Naša dolžnost je, da skupaj z navijači pripravimo pravi rokometni praznik in se z zmago zahvalimo tako njim kot tudi vsem, ki delujejo okoli kluba za uspešno sezono! Navijači, vabljeni v čim večjem številu! Z vami smo močnejši!!!”

Sponzorja tekme sta:

  • Avto moto center Kocjančič iz Ivančne Gorice, ki nudi storitve popravila in servisiranja vozil ter 24-urno pomoč na cesti in
  • Avto Krka – točka varnostni na vaših poteh – Za brezhibnost in varnost vozil v Avto Krki skrbijo v 29 poslovalnicah z več kot 500 zaposlenimi po vsej Sloveniji. Avto Krka niso samo tehnični pregledi. Svojim strankam lahko opravijo registracijo, prijavo – odjavo vozil, podaljšanje veljavnosti prometnega dovoljenja, spremembo lastništva vozil, kontrolo skladnosti in predelavo vozil, kontrolo tahografov, ATP pregled tovornih vozil. In kar je danes zelo pomembno, v vseh poslovalnicah Avto Krke vam pomagajo najti in urediti vse vrste zavarovanj pri zavarovalnici po vaši izbiri. Podrobneje o Avto Krki na njihovi spletni strani www.avtokrka.si, seveda pa dobrodošli v vam najbližjo poslovalnico Avto Krka.

 

Se vidimo jutri ob 19. uri.

DEJMO SVIŠ!!!”

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)