Rokometaše SVIŠ-a v soboto, ob 18. uri čaka lokalni derbi z novincem med prvoligaško elito – ŠRD Škofljica. Ker se obeta vroč rokometni spektakel in nabito polna dvorana do zadnjega kotička, je klub pripravil posebne napotke, ki vam bodo olajšali prihod na prizorišče in izboljšali navijaško izkušnjo.
 
Prodaja vstopnic pred vstopom v dvorano OŠ Stična se prične že ob 16:30, vstop v dvorano pa bo mogoč od 17. ure dalje. V izogib gneči vas naprošamo, da se na tekmo odpravite nekoliko prej, in sicer bodite pri dvorani vsaj eno uro pred tekmo. 
 
IMETNIKI SEZONSKIH VSTOPNIC
Vse imetnike sezonskih vstopnic pozivamo naj bodo v dvorani, zaradi lažje organizacije, najkasneje do 17:30.
 
GOSTUJOČI NAVIJAČI
Za navijače ŠRD Škofljica bo organiziran poseben vstop v dvorano, in sicer 30 minut pred pričetkom tekme (ob 17:30), na levi strani vstopne točke pri dvorani OŠ Stična. Za rezervacijo vstopnice se obrnite na gostujoči klub (KONTAKTNA OSEBA: Tomaž Šnajdar – 041 725 577).
 
PARKIRANJE
Osrednje parkirišče pri stopnicah pred dvorano bo na voljo izključno za igralce ter povabljene goste. Obiskovalce naprošamo, da parkirate na zgornjem parkirišču pri dvorani OŠ Stična ali v okolici avtobusne postaje pri osnovni šoli.
 
Verjamemo, da bomo skupaj poskrbeli za izjemen spektakel v občini Ivančna Gorica in naj zmaga rokomet!
(Skupno 432 obiskov, današnjih obiskov 1)