Zadnja domača tekma je po predvidevanjih prinesla napet boj do samega zaključka, kjer so krajši konec potegnili varovanci trenerja Aleksandra Polaka, ki so bili za gol prekratki (27:28) proti zasedbi Jeruzalem Ormoža.

Kapetan Nik Pirnat je po težkem porazu povedal: “Za nami je zelo težka tekma. Vedeli smo, da Ormož odhaja k nam po zmago, ki bi jim veliko prinesla v boju za Evropo. V sami tekmi je bilo storjenih nekaj ključnih napak, kar je tekmec izkoristil in na koncu z več sreče prišel do zmage.”

Razočaranje po minimalnem porazu je bilo veliko, vendar se fantje ne predajajo, zagrizli so v treninge in pripravo na jutrišnjo tekmo proti Škofljici, ki za obe ekipi pomeni ogromno. Domači lovijo zadnji vlak in prepotrebne točke, da ulovijo boj za obstanek med prvoligaši, med tem ko ivanški rokometaši v drugem delu iščejo potrditev obstanka med prvoligaško elito. Mladi Nal Roš Omahen je bil pred tekmo 23. kroga kratek in jedrnat: “Zavedamo se, da nas na Škofljici čaka težko gostovanje, vendar mi smo osredotočeni nase in verjamemo v pozitiven rezultat.”

Srečanje 23. kroga med domačo ŠRD Škofljico in gostujočim RK SVIŠ Ivančna Gorica, bo jutri, v soboto, 20. aprila 2024 ob 19.00 uri v Športni dvorani Škofljica.

Navijači, lepo vabljeni! Navijamo za SVIŠ!!!

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)