Minulo soboto so ivanški rokometaši začeli svojo osmo prvoligaško sezono in morali Ljubljančanom  priznati premoč z izidom 34-28. Že jutri (op. petek, 17. 9. 2021) jih ob 19.30 uri čaka prva domača tekma v tej sezoni, ko v goste prihaja ekipa Slovenj Gradca, ki je na uvodu v sezono, proti Dobovi, izgubila z minimalno razliko (30-31).

Glede na to, da sta obe ekipi v prvem krogu ostali brez točk, se nam zagotovo obeta zanimivo in izenačeno srečanje. Za ogled tekme je potreben pogoj PCT, vaša bučna navijaška podpora v domači dvorani pa bo več kot dobrodošla. Lepo vabljeni v čim večjem številu. Za vas smo pripravili tudi sezonske vstopnice po zelo ugodni ceni 30 €.

Pred srečanjem je kratko izjavo podal Marko Marojevič, srednji zunanji igralec, ki je bil proti MRK Ljubljani uspešen kar 11-krat: “Tekmo že nestrpno čakamo, saj je to možnost, da popravimo napake iz prejšnjega srečanja. Ekipa Slovenj Gradca je izkušena in definitivno motivirana, zato pričakujem napeto tekmo in boj do zadnje minute. Prav tako je to prva domača tekma, zato je še večjega pomena.”

Članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica v sezoni 2021/2022

Sponzorja tekme sta:

in

iz Štor pri Celju, ki se ukvarja z izdelavo kovinskih okvirjev za stole in mize.

 

Se vidimo jutri ob 19.30 uri.

Dejmo SVIŠ!”

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)