V 2. krogu Lige NLB so bodo SVIŠ-evi igralci prvič v letošnji sezoni predstavili domači publiki. Zaradi zasedenosti dvorane in televizijskega prenosa, se bo srečanje med RK SVIŠ Ivančno Gorico in RD LL Grosist Slovanom odigralo že danes, v petek 16. septembra ob 18. uri.

Že smo pisali, da so ivanški rokometaši na uvodnem srečanju, na gostovanju v Kopru, v zadnji minuti in pol nadoknadili 4 zadetke in se po infarktni končnici veselili točke. Gostujoča zasedba je v prvem krogu gostila škofjeloško zasedbo in morala priznati premoč gostom. Ljubljanska ekipa bo na dolenjsko prišla z željo, da nadoknadi zamujeno, zato se nam zagotovo ponuja zanimivo in napeto srečanje.

V minuli sezoni sta se ekipi v jesenskem delu tekmovanja najprej pomerili v Ivančni Gorici, kjer smo po izenačenem prvem polčasu (10-10), v nadaljevanju srečanja videli nekoliko bolj zbrane goste, ki so slavili z izidom 22-26. Na povratnem srečanju v Ljubljani, dva kroga pred zaključkom lige, pa so si Ivančani z lepo zmago (19-26) tlakovali  obstanek med prvoligaši.

Misli je pred prvo domačo tekmo strnil junak izenačujočega zadetka v Kopru, krožni napadalec Jan Bevec: “Po prvem tekmovalnem vikendu, kjer smo si v zadnjih sekundah srečanja prislužili prvo točko v letošnji sezoni, nas na domačem igrišču čaka ekipa Slovana. Na prvi tekmi nismo preveč dobro odigrali v obrambi, tako da smo ta teden veliko časa posvetili temu segmentu igre. Zavedamo se, da bomo morali prikazati odlično igro in skozi celotno tekmo odigrati zbrano in odgovorno. Nagovarjam vse naše navijače, da nas v letošnji sezoni spremljate v čim večjem številu in nam pomagate, da ohranimo domačo dvorano nepremagljivo. Zato v imenu celotne ekipe vabim vse navijače, da nas pridete podpreti danes, ob 18. uri, v dvorano Osnovne šole Stična.”

Navijamo za SVIŠ! Dejmo SVIŠ!

Sponzorja tekme sta:

  • podjetje Livar iz Ivančne Gorice in
  • Avto moto center Kocjančič iz Ivančne Gorice, ki nudi storitve popravila in servisiranja vozil ter 24-urno pomoč na cesti.
(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)